9/29/2009

TDK






Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseum EKKM annab teada! KOLMAPÄEVAL, 7. oktoobril kell 17.00 avame kaasaegse kunsti näituse TDK.

Raul Keller

TDK on kokku kutsutud rangel valikul ja põhineb täielikul usaldusel. Teoste autoreid seob professionaalsus ja oskus teostada fantaasiaid. See näitus ei ole "laulupidu", vaid võimalus mõtiskleda selle üle, mis toimub. Lisaks on iga päev EKKM-is avatud baar ja pimeda saabumisel alustavad DJ-d.
Neeme Külm
Aga see ei ole veel kõik, näituse lõpetab 11. oktoobril elusmuusika kontsert algusega 19.00!

Osalevad kunstnikud:
Dénes Farkas / Eemil Karila, Taavet Jansen / Maike Lond, Raul Keller, Neeme Külm, Dikson T

Taavet Jansen / Maike Lond

Näituse idee: Neeme Külm

EKKM (Põhja pst. 35) asub Linnahalli kõrval, Kultuurikatla taga, kusagil taamal sillerdamas meri.
Näitus jääb avatuks 11. oktoobrini ja on lahti 12.00-19.00, baar kütab 00.00-ni.
Dikson T
Dikson T

Dénes Farkas / Eemil Karila

Info: Neeme Külm 56636623

Näitust toetab Eesti Kultuurkapital.
Täname: Hillar, Jimmy, Salto OÜ



11. oktoober 19.00-23.55


11. oktoobril kulmineerub EKKM-is projekt KASSETT. Rahvusvahelise näituse lõpetamisele lisavad reaalaajas om mõõtme lisaks hulgale kunstnikele ka mitmed kontsertesinejad, dj-d. Peale kontserti läheb pidu edasi siseruumides, kuhu on loodud hubane baar ning õhu panem biitima DJ-de list. Pilet 50.-

Psyhoterror- kui viha oleks emotsioon, siis need mehed oleksid emod, aga tegelikult ongi ju muusikal aprioorselt emotsionaalsed korrelaadid, st muusika ongi ju emotsiooni kõige puhtam väljendus ja viha väljendab psychoterrori muusika tõepoolest, kuid mitte ainult. Peale destruktiivse energia leiab muusikaaustaja nende muusikast ka hulgaliselt leidlikke puänte ja linnaromantilisis sisekaemusi.

Uus Energia - kiviplokkide vuukide vahelt irdunud dub-sõudjad tunnevad heli omadusi ja oskavad seda meisterlikult muusikasõbra aju vooluringi suunata, manipuleerida, moduleerida ja surrogaatmälestusi esile kutsuda. Psühhonautide eliitkool.
Miip - nende muusikas on mingisugust mõnusat kergust ja helgust. Kui lihtsalt sulgeda silmad ja ütelda: "Miip", siis tõuseb otsmiku kohale helesinine pilv. See on õnneliku juhuse ja lootusrikka predestinatsiooniõpetuse helge pilveke, mis kord kõik eksiteel tallekesed jälle koju juhatab.
Queennaive - feminiinne power -shokk elktro-duo muusika kihutab läbi ruumi nagu lause, mille lõpus on valgus - lõputa olevik ja täidab õhu ekstaatilise elektriga. Aegruumi aitavad painutada kirevad seebimuulid ja strobo, mis muusikasõbrale näkku lendavad ja kiimase eneses kõhklema panevad.
www.myspace.com/popqueennaive

DJ on plastikkirurg:
Kyberkaru
- uue laine harjal.
Uims & Kati - jälle need mulletid!
Kiki aus dem Scheisseberg - sugestiivne tantsumuusika.
Chungin - soovilood.























1 comment:

Anonymous said...

www.myspace.com/popqueennaive